WORKSHOP

Sörfőzés jöhet?

Mindig arra vágytál, hogy saját sört főzhess?

Mi most segítséget nyújtunk hozzá!

Átadjuk neked a sörfőzés minden apró részletét. Átveszünk mindent az alapoktól, így te is képes leszel házi körülmények között saját kézműves sört főzni.

Az aktuális sörfőző tanfolyam időpontja az oldal alján található.

A kurzus célja

Megtanítani a sörfőzés alapjait

Célunk, hogy a résztvevők a jövőben képesek legyenek otthon a legtöbb sörtípust megfőzni, házi körülmények között. Illetve továbbá, hogy szuper környezetben, egy jó hangulatú családias workshopon vegyenek részt. Viszont nemcsak az egyéni fejlődés szempontjából hasznos a tanfolyam, hiszen tökéletes megoldás csapatépítésre, baráti társaságok számára vagy akár terápiás foglalkozásként is.

Sörfőző tanfolyam menete

Nem csak sörfőzés

A workshop keretein belül megtudod, hogy miből és hogyan készül a sör. Megtapasztalhatod a sörfőzés folyamatait lépésről, lépésre interaktív módon. Megismerheted a legmenőbb sörtípusokat, és azok elkészítési módját! Így már tudni fogod, hogy mit jelentenek a különböző kifejezések, mint például az IPA, APA, PORTER, SOUR! A sörfőzés közben többféle sört is megkóstolunk a KcZ sörcsalád tagjai közül. Valamint egy ebédet is elfogyasztunk a tanfolyam során. Az aktuális menüt a következő tanfolyam információi között olvashatod.

Kiknek ajánljuk?

Jóformán mindenkinek

Azoknak, akik szeretnének otthon sört főzni, de még nem tudják, hogy kellene nekikezdeni és azoknak is, akik bár már készítettek sört, de még szeretnék fejleszteni magukat. Akkor is várunk, ha csak simán nyitott, érdeklődő természeted van, és érdekel a sörök a világa. Illetve nálunk akkor is jó helyen jársz, ha vendéglátós vagy kereskedő vagy, és szeretnéd tudni, hogy mi is az amit pontosan árulsz.

Következő tanfolyam

Jelenleg nem elérhető

©2020 by KcZ Brand